Céginformáció

Tisztelt látogatók, szeretettel köszöntjük önöket cégünk honlapján. Engedjék meg, hogy néhány szóban bemutassam cégünk fejlődését a kezdetektől napjainkig. 
Katona Zoltán vagyok az Autó-Plusz Katona Kft.-től , későbbiekben Jégkár Centrum Kft.

Az Autó-Plusz Katona Kft. 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy ügyfeleink gépjárműivel kapcsolatos összes problémáit teljes mértékben átválalja.

A cég alapítását megelőzően 1990-től 17 évig egyéni vállalkozásként üzemeltünk a karosszérialakatos szakmában, Debrecenben.

Fő profilunk a gépjárművek karambolos javítása kulcsrakész módon, amely tevékenység magában foglalja a kárfelvételtől a kulcsátadásig történő összes papírmunka, az alkatrészek igény szerinti beszerzése és a gépkocsi megjavításával keletkező összes probléma átvállalását.

2008-ban autóklímák javításával is keztünk foglalkozni ezen belül: klímakompresszorok javítása, klímahütők cseréje, nyomáspróba, klímatöltés, klímatisztítás. Nagy rutinra tettünk szert ebben a szakmában is.

2009-ben hozzákezdtünk javítani gépjárművek / elemi, jég, parkolási / sérüléseinek fényezés nélküli technológiával történő javításához. Ezen sérülések nagyrésze teljes egészében megjavíthatók a gyári fényezés sértetlen marad. Egyre nagyobb rutint szereztünk ezen szakmát illetően is.

2013-ban Amerikábol hozattunk profi szerszám készleteket a minél színvonalasabb munkavégzés érdekében. Ezen a nyáron lehetőségünk nyílt Cegléden a Zakar és Társa Kft.-nél, a cég gépkocsijainak jégeső okozta sérüléseinek megjavításában.

2014.ben Egy komoly fejlesztést követöen megnyitottunk egy jégkár centrumot Debrecenben. Beszereztünk egy FÉNYKABINT a minél pontosabb kérfelmérés és a javítás érdekében. 

2014.02.22-től a cég neve Jégkár Centrum Kft.-re változott.

Célunk : Minél több elégedett ügyfél! A hosszútávú kapcsolat kialakításara törekszünk minden egyes jelenlegi és leendő ügyfelünkkel!

Az összes biztosító partnerei vagyunk! Közel 20 év munkakapcsolat után is problémamentesen tudunk velük együttműködni!

Az ügyfél aláírja a meghatalmazást, a többit a biztosítóval elrendezzük!

A gond a miénk az autózás élménye az Öné!

További tevékenységeink:

WWW.AUTOLAMPASHOP.HU 

Elérhetőségek

Cég: JÉGKÁR CENTRUM Kft.
Email: jegkarcentrum@gmail.com
Műhely: Debrecen, Köntösgát sor 15. / Jégkár Centrum /
Telefon: 06 20 384-9160
Kapcsolattartó: Katona Zoltán